Ковбаса негроні Negroni Salame Nostranello (Ціна За 1 кг.) В одній +-400 г.
- В наявності
- Тільки оптом
- Код: 100049
577 ₴
Мінімальне замовлення — 3 шт.
- +380 (66) 241-02-29Вайбер
- +380 (97) 308-85-05Телеграм
Ковбаса негроні Negroni Salame Nostranello (Італія).
Negroni Salame Nostranello - ароматна сиров'ялена ковбаса з легким підкопченої смаком, нотками часнику і перцю. Ковбаса має легкий солодкуватий присмак, який виділяється на тлі спецій і аромату легкого диму. Готовий продукт вживають в складі м'ясної тарілки у вигляді нарізки, готують бутерброди, додають в піцу та інші гарячі страви. Також салямі Negroni Salame Nostranello використовують для приготування салатів, які прийнято заправляти оливковою олією.
Італійська салямі Negroni Salame Nostranello виготовляється з чистого добірного свинячого м'яса, з додаванням свинячого сала, шматочки якого мають середній розмір. Зріз салямі має темний червоний колір, що говорить про високу якість м'яса. Білі вкраплення сала чітко видно, відмінно гармонують з м'ясом. Аромат диму і спецій відчуваються при розрізанні ковбаси. Солодкуватий присмак продукту наповнює страви особливою ноткою вишуканості, а пікантність часнику і перцю завершують їх смак. Negroni Salame Nostranello вважається популярним продуктом в Італії, так як цей вид салямі дуже часто використовують як начинку для класичної піци, як закуску до келиха вишуканого вина, або ж просто, щоб смачно поснідати апетитним бутербродом.
Цей вид салямі виготовляють в південній частині Італії, так як саме там створені найкращі умови для вирощування м'ясних свинок. Зберігати салямі Negroni Salame Nostranello рекомендується при температурі від 2 до 6 градусів.
- Ціна: 577 ₴
- Мінімальне замовлення: 3 шт.